SKS Lemmer

Hoofd-sponsor voor de Frije Fûgel
Ons doel is om serieus deel te nemen aan wedstrijden van de IFKS.  We streven ernaar om plezier te maken met een geweldige club mensen & zeilen op het hoogste niveau.  Hiervoor is een goede zeil-garderobe & materialen-lijst nodig. Dit kost geld en willen we bij elkaar krijgen door sponsoring, donateurs en “vrienden van de Frije Fûgel”

Waarom hoofd-sponsor worden?
Als sponsor ondersteunt u ons FrijeFûgel-zeilteam en haar doel. U maakt het mogelijk dat het skûtsje in de vaart wordt gehouden en wij op hoog niveau kunnen deelnemen aan wedstrijden! Het meedoen aan een sponsorschap is uiteraard voor een deel “love of the game”, het betrokken zijn aan een prachtig schip en een enthousiast zeilteam.

Voordelen voor uw bedrijf?
Een sponsorschap gaat ook voordelen opleveren voor uw onderneming, hoe mooi is het als er een win-win situatie ontstaat! Zo kunnen we een geweldige zeildag organiseren voor grote of kleine groepen, actief zeilen door de Friese natuur onder het genot van heerlijk eten & drinken! En natuurlijk een BBQ op kooltjes gestookt op een eilandje als afsluiter… Ook hebben we de mogelijkheden van shirt-vlag- website of scheeps-reclame! Verder is het voor een bedrijf mogelijk om het als reclame of sponsoring te boeken en fiscale voordelen te genieten. Wat is mooier dan met personeel of klanten een complete zeildag te beleven, met eten & drinken tijdens een onvergetelijk zeiluitje over de Friese meren…
Wij willen u graag uitnodigen voor een gesprek hierover, neem gerust contact op : info@skutsjefrijefugel.nl of 0653 295166 of spreek ons FFteam aan!

Wij hebben 4 sponsorvormen:

voorbeeld van mogelijke sponsoren…