SKS Lemmer

HOOFDSPONSOR van skûtsje “Frije Fûgel”
Met grote trots mogen we meedelen dat Staalbouw Nagelhout Bakhuizen BV de hoofdsponsor is van ons skûtsje Frije Fûgel!
Ons FF-zeilteam van het Bakhûster skûtsje is blij dat een groots staalbedrijf als SNB ons steunt en vertrouwen geeft zodat wij ons doel: binnen 3 jaar naar de A-klasse van de IFKS mogen gaan waarmaken! We streven ernaar om plezier te maken met een geweldige club mensen & zeilen op het hoogste niveau.
Dank SNB voor deze kans & mooie start!


Mede sponsoren van de “Frije Fûgel”
Wedstrijdzeilen met skûtsjes op hoog niveau is mooi werk, het is prachtig om met deze oude vrachtschepen op het scherpst van de snede te vechten om het podium! Hardzeilen betekend dat het schip & materiaal in topvorm moet zijn. Dit kost energie & geld! Door middel van sponsoring willen wij onze zeilgarderobe naar een hoog niveau brengen. Het is geweldig als u wilt helpen om met uw bedrijf ons te steunen!

Waarom sponsor worden?
Als sponsor ondersteunt u ons FrijeFûgel-zeilteam en haar doel. U maakt het mogelijk dat het skûtsje in de vaart wordt gehouden en wij op hoog niveau kunnen deelnemen aan wedstrijden! Het meedoen aan een sponsorschap is uiteraard voor een deel “love of the game”, het betrokken zijn aan een prachtig schip en een enthousiast zeilteam. Ook willen we uw bedrijf een complete zeildag aanbieden op de Frije Fûgel, waarbij u met uw relaties of personeel een onvergetelijke dag beleeft…

Voordelen voor uw bedrijf?
Een sponsorschap kan ook voordelen opleveren voor uw onderneming, hoe mooi is het als er een win-win situatie ontstaat! Zo kunnen we een geweldige zeildag organiseren voor grote of kleine groepen, actief zeilen door de Friese natuur onder het genot van heerlijk eten & drinken! En natuurlijk een BBQ op kooltjes gestookt op een eilandje als afsluiter… Ook hebben we de mogelijkheid voor een banner van uw bedrijf op onze website! Verder is het voor een bedrijf mogelijk om het als reclame of sponsoring te boeken en fiscale voordelen te genieten. Wat is mooier dan met personeel of klanten een complete zeildag te beleven, met eten & drinken tijdens een onvergetelijk zeiluitje over de Friese meren… Wij willen u graag uitnodigen voor een gesprek hierover, neem gerust contact op : info@skutsjefrijefugel.nl of 0653 295166 of spreek ons FFteam aan!

Sponsorvormen:

Hoofdsponsor van skûtsje Frije Fûgel: Staalbouw Nagelhout Bakhuizen BV:

Sponsoren: