Slag om Heech Skûtsjesilen

Donateurs

Dankzij de gulle steun van onze sponsors en donateurs beleefden wij afgelopen zomer een onvergetelijk IFKS-seizoen met ons skûtsje Frije Fûgel. Samen hebben we successen gevierd en we zijn realistisch genoeg om te erkennen dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom streven we ernaar om ons skûtsje nog sneller te maken en onze vaardigheden verder te ontwikkelen. Dit jaar hebben we grootse plannen en verwachtingen want door de investeringen in het stralen & plamuren & coaten van de romp dit voorjaar is het echt een race schip geworden.

Om deze ambities en de komende te kunnen waarmaken, zijn we volop bezig om meer mensen en bedrijven te verleiden om ons skûtsje Frije Fûgel financieel te ondersteunen. Jouw betrokkenheid en interesse geven ons enorm veel energie! Daarom nodigen we je uit om deel te worden van ons succesverhaal door donateur of lid te worden van CLUB100 of CLUB50 en ons te steunen met een bescheiden bijdrage. Met jouw steun kunnen we niet alleen het onderhoud van de romp, zwaarden, mast, giek en gaffel garanderen, maar ook noodzakelijke verbeteringen aanbrengen aan boord, zoals het vernieuwen van vallen, lijnen en verstaging.

Een financiële bijdrage is niet alleen een teken van liefde voor de sport, maar ook een kans om ons Frije Fugel-zeilteam te steunen tijdens de wedstrijden en zelfs om ons persoonlijk te ontmoeten tijdens een meet & greet na een race.
Wil jij ons helpen om de Frije Fûgel te onderhouden en te verbeteren, zodat we kunnen blijven strijden op het hoogste niveau? Doneer dan een bedrag naar keuze. Alle beetjes helpen, en we zijn je ontzettend dankbaar voor je steun!

Donateurs van skûtsje Frije Fûgel voor 2024
John & José😍
Oma Lies